Cannot send mail. Help!!


I have searched through all of the Entourage posts, went to Entourage
help page (, and scoured the Internet
and cannot find any help on this subject.  

I am using Entourage X and everything worked fine.  Then, suddenly, it
would not send messages.  At this point, I can only recieve and not
send messages. I get a combination of two messages:

"sorry, that domain isn�t in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

as well as:

"Mail could not be sent"

Error -17099

I have checked the help pages and done what they suggested (making
sure that preferences>compose>automatically check names...) and I am
not trying to send big files or anything with attachments to provoke a
-17099 error. From what I have seen, it seems to be two different
error messages combined.

I did not change any of my settings and was able to send email one
second and the next not.

If you could PLEASE give me a little insight as to what I can do to
get up
and running.  My business has come to a screaching halt because of

(btw, I tried to send using Apple�s mail and got the "sorry..."
Could this be a global Mac issue?  I am on 10.3.5 on a PowerBook 1.33

Thanks so much.


--  This article was posted by author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL:
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd).  Report abuse:
9/16/2004, 2:59:08 PM

9/17/2004, 3:12:43 AM
Don't know if you did fgin d a fix for this issue, but normally, removing
the preference file will fix it !

12/20/2004, 3:50:16 PM
I am having the same problem - been using Entourage for 2 years, just fine 
with no hitches, suddenly last night I can no longer send email.  When I try, 
Entourage immediately quits.  I don't get a typical error message, but i do 
get that offer to report a bug.  here are the first few lines of that report:

Date/Time:      2004-12-24 09:30:58 -0800
OS Version:     10.3.7 (Build 7S215)
Report Version: 2

Command: Microsoft Entourage
Path:    /Applications/Microsoft Office X/Microsoft Entourage
Version: ??? (???)
PID:     360
Thread:  12

Exception:  EXC_BAD_ACCESS (0x0001)
Codes:      KERN_PROTECTION_FAILURE (0x0002) at 0x00000000

I can post more if anyone can decipher the code.  Riovan, you mentioned  
"removing the" preference file.  How do I do 
this?  thanks so much for your help.

12/24/2004, 5:37:01 PM